Het Groene Poetsboekje – Duurzaam en efficiënt schoonmaken met soda, groene zeep en schoonmaakazijn

Ben jij ook gek van alle schoonmaakmiddelen in jouw kast? Dan is ‘Het Groene Poetsboekje’ van Diet Groothuis dé oplossing voor jou. Dit boek laat zien dat je jouw huis op een duurzame en efficiënte manier kunt schoonmaken met behulp van soda, groene zeep en schoonmaakazijn. Dit zijn de heilige drie-eenheid van duurzaam schoonmaken en een perfect alternatief voor de twintig verschillende schoonmaakmiddelen die in jouw gootsteenkastje staan.

Omschrijving

Diet Groothuis is een expert op het gebied van schoonmaken en deelt haar kennis graag met jou. In ‘Het Groene Poetsboekje’ vertelt ze precies wat je moet weten over dweilen, poetsen en stofzuigen en welk middel je nodig hebt voor welke vlek. Het beste van alles is dat Diet Groothuis haar kennis op een aanstekelijke manier overbrengt, waardoor je bijna zin krijgt in een goede schoonmaaksessie.

Naast het feit dat het boek vol staat met handige tips en tricks, is het ook nog eens duurzaam en goed voor het milieu. Door het gebruik van de heilige drie-eenheid van soda, groene zeep en schoonmaakazijn hoef je geen twintig verschillende schoonmaakmiddelen meer te gebruiken, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook nog eens geld bespaart.

Kortom, ‘Het Groene Poetsboekje’ van Diet Groothuis is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en efficiënte manier van schoonmaken. Hieronder vind je nog een lijst met duurzame voordelen van het boek:

  • Gebruik van natuurlijke en duurzame schoonmaakmiddelen
  • Bespaart geld omdat je geen twintig verschillende schoonmaakmiddelen meer hoeft te kopen
  • Betere luchtkwaliteit in huis omdat je geen agressieve schoonmaakmiddelen meer gebruikt
  • Minder plastic afval omdat je minder schoonmaakflessen hoeft weg te gooien
  • Milieuvriendelijk schoonmaken zonder concessies te doen aan de schoonmaakkwaliteit.

What do you think?