Biologische Pukka Original Kruidenthee Geschenkdoos

Trakteer jezelf of een geliefde op de Biologische Pukka Original Kruidenthee Geschenkdoos via hetkanduurzaam.nl. Deze zorgvuldig samengestelde geschenkdoos is het toonbeeld van duurzaamheid en kwaliteit, rechtstreeks afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Pukka zet zich in voor het behoud van onze planeet en dit blijkt uit elk aspect van deze geschenkdoos.

Categorie:

Omschrijving

De verpakking is een ode aan duurzaamheid, gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled papier en bijeengehouden met plantaardige lijmen. Niet alleen is deze verpakking volledig recyclebaar, het kan zelfs thuis worden gecomposteerd, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. De buitenband van papier voegt een vleugje elegantie toe en is, net als de rest, volledig recyclebaar.

Maar de duurzame charme stopt niet bij de verpakking. Binnenin vind je 45 zakjes met 9 verschillende soorten biologische kruidenthee die zorgvuldig zijn geselecteerd uit het Pukka-assortiment. Elke theesoort biedt een unieke smaak en gezondheidsvoordelen, waardoor je een rijke en bevredigende theetijdervaring krijgt. De variëteiten zijn onder meer: Peaceful Night, Feel New, Elderberry and Echinacea, Matcha Ginseng Green Tea, Revitalize, Turmeric Gold, Ginger Lemon en Manuka Honey, Three Chamomile, en Cinnamon Wild Apple and Ginger.

De Biologische Pukka Original Kruidenthee Geschenkdoos is meer dan alleen een geschenk, het is een uitnodiging om te genieten van duurzame, ecologische en heerlijke theeën die goed zijn voor jou en de planeet. Het is de perfecte keuze voor de bewuste consument die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzame Voordelen:

  • Gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled papier en plantaardige lijmen.
  • Volledig recyclebaar en thuis composteerbaar.
  • Bevat 45 zakjes van 9 verschillende soorten biologische kruidenthee.
  • Eco-vriendelijk geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.
  • Een breed scala aan heerlijke theeën die biologisch en ethisch zijn geproduceerd.

What do you think?