Proefpakket van De Koffiejongens: Duurzame, Biologisch Afbreekbare Koffiecups

Ontdek de wereld van duurzame koffie met het Proefpakket Biologisch Afbreekbare Koffiecups van De Koffiejongens! Dit pakket is speciaal samengesteld voor de milieubewuste koffieliefhebber die geniet van een heerlijk kopje koffie, terwijl hij tegelijkertijd bijdraagt aan een betere planeet.

Categorie:

Omschrijving

De Koffiejongens bieden met dit proefpakket een unieke kans om een scala aan duurzame koffiesmaken te ervaren. Elk proefpakket bevat 60 koffiecups, 10 van elk van de 6 verschillende smaken die perfect zijn voor je Nespresso-apparaat. Of je nu houdt van een krachtige Lungo, Lungo Forte, Lungo Extra Forte, of een rijke Espresso, Ristretto of Decaf, er is voor elk wat wils.

Wat deze koffiecups echt onderscheidt, is hun 100% biologisch afbreekbare aard. Gemaakt van planten, kunnen deze koffiecups na gebruik gewoon bij het GFT of op je eigen composthoop. Ze worden omgezet in voedzame compost waar je plantjes dol op zullen zijn! Zo geniet je van een dagelijkse kop verse koffie zonder je schuldig te voelen over het gebruik van plastic of aluminium capsules.

Daarnaast is deze koffie Rainforest Alliance gecertificeerd, wat betekent dat je bijdraagt aan betere leefomstandigheden voor koffieboeren en hun families. Bovendien wordt de koffie geteeld met respect voor de natuur. De Koffiejongens hebben ook een prachtig initiatief om je pakket te laten inpakken door mensen die voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. En natuurlijk wordt de koffie verpakt in duurzaam karton en zoveel mogelijk bezorgd met de fiets of lopend.

De bonen voor de koffiecups zijn zorgvuldig geselecteerd; 5 van de 6 smaken bestaan uit 100% arabica bonen, terwijl de Lungo Extra Forte ook een vleugje robusta bonen bevat voor die extra kick. Deze bonen worden zorgvuldig gebrand, gemalen, en luchtdicht verpakt om de versheid en het volle aroma te behouden.

Voordelen in een oogopslag:

  • 100% Biologisch afbreekbare koffiecups: milieuvriendelijk en composteerbaar.
  • Rainforest Alliance gecertificeerd: draagt bij aan een betere leef- en werkomgeving voor koffieboeren.
  • Diversiteit aan smaken: ontdek en geniet van 6 verschillende smaken.
  • Duurzaam verpakt en bezorgd: van het inpakken tot aan de bezorging, alles is eco-vriendelijk.

What do you think?