Soolong Taste Japan

Genmaicha Matcha Satsuki is een Japanse groene thee met matcha en gepofte rijst. De thee heeft een fluweelzachte, volle vegetale smaak met gepofte rijst en umami. Het is geschikt voor mensen die houden van een fluweelzachte groene thee smaak met een onderscheidend karakter. De thee is afkomstig uit Japan, waar groene thee voornamelijk wordt geproduceerd door het stomen van de blaadjes na de oogst om oxidatie te voorkomen. Het heeft een gras- en gepofte rijstaroma en een fris groene infusie. Genmaicha Matcha Satsuki is het lekkerst als het wordt gezet met water van 80°C en gedurende 1-2 minuten wordt gedronken. Het is aanbevolen om 2g of 1 theelepel per kop (150 ml) thee te gebruiken. De thee moet koel, droog, licht en luchtdicht bewaard worden. Genmaicha Matcha Satsuki is een goede combinatie met sashimi van zalm en tonijn, omdat de smaken elkaar versterken en de thee een fluweelzachte smaak krijgt.

Categorie:

Omschrijving

Genmaicha Matcha Satsuki is een Japanse groene thee met matcha en gepofte rijst. Het is een premium thee met een fluweelzachte, volle vegetale smaak met gepofte rijst en umami. Het heeft een gras- en gepofte rijstaroma en een fris groene infusie. De thee is gemaakt van groen gerold blad met gele korrels gepofte rijst en groene matcha poeder. Het is geschikt voor mensen die houden van een fluweelzachte groene thee smaak met een onderscheidend karakter. Genmaicha Matcha Satsuki is afkomstig uit Japan, waar groene thee voornamelijk wordt geproduceerd door het stomen van de blaadjes na de oogst om oxidatie te voorkomen.

Het is aanbevolen om de thee te zetten met water van 80°C en gedurende 1-2 minuten te drinken. Het is aanbevolen om 2g of 1 theelepel per kop (150 ml) thee te gebruiken. De thee moet koel, droog, licht en luchtdicht bewaard worden. Genmaicha Matcha Satsuki is een goede combinatie met sashimi van zalm en tonijn, omdat de smaken elkaar versterken en de thee een fluweelzachte smaak krijgt.

What do you think?