Duurzaam Toiletpapier – The Good Roll: Impact en Comfort

Wil jij met een eenvoudig product als toiletpapier een positieve impact maken? Kies dan voor het toiletpapier van The Good Roll. Ons toiletpapier is niet alleen duurzaam geproduceerd in een B-Corp gecertificeerde fabriek, maar het helpt ook bomen te besparen en draagt bij aan de bouw van schone en veilige toiletten in Ghana.

Categorie:

Omschrijving

The Cheerful Choice is onze trots, een klassieker en een favoriet van velen. Deze toiletpapierrollen zijn verpakt in vrolijke, regelmatig vernieuwde wikkels, waardoor je toilet altijd een frisse uitstraling heeft. Wat dit toiletpapier zo bijzonder maakt, is dat het is vervaardigd uit 100% Europees gerecycled papier. Hiermee maak je niet alleen een milieubewuste keuze, maar het is ook heerlijk zacht voor comfortabel gebruik. Wist je dat een doos van 48 rollen voor één persoon ongeveer 6 maanden meegaat? Dat is langdurig genieten!

Wat maakt onze rollen zo speciaal?

  • B-Corp gecertificeerd, voor ethische en duurzame productie.
  • 100% biologisch afbreekbaar, vriendelijk voor onze planeet.
  • Super zacht en sterk, voor ultiem comfort.
  • 100% boomvriendelijk, geen bomenkap voor onze productie.
  • Geheel plasticvrij, verminder plasticafval.
  • Zonder chloor, kleur- of geurstoffen, puur en natuurlijk.
  • Geen toevoeging van lijm of bleekmiddel, voor een zuivere ervaring.

The Good Roll Foundation is het hart van ons initiatief. We willen niet alleen jouw toiletbeleving verbeteren, maar ook die van mensen die elders geen toegang hebben tot schone toiletten. Wanneer je een product van The Good Roll koopt, draag je bij aan de bouw van veilige en schone toiletten op plaatsen waar dit niet vanzelfsprekend is. Onze missie is duidelijk: veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken we maar liefst 50% van onze nettowinst om dit doel te verwezenlijken.

De cijfers zijn schokkend: wereldwijd hebben 2,3 miljard mensen geen toegang tot veilige en schone toiletten, wat neerkomt op 32% van de wereldbevolking. Dit gebrek aan hygiënische voorzieningen versnelt de verspreiding van ziekten. Bovendien worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Deze alarmerende feiten hebben ons geïnspireerd om The Good Roll te ontwikkelen – een Nederlands initiatief dat beide problemen aanpakt. Onze 100% boomvriendelijke toiletpapierrollen, gemaakt van 100% gerecycled- of bamboepapier, streven ernaar om zoveel mogelijk mensen toegang te bieden tot schone en veilige toiletten. Rol jij met ons mee in deze missie voor een duurzamere en schonere wereld?

What do you think?