Tommee Tippee Twist & Click Eco-Vriendelijke Luieremmer

Duurzaam ouderschap is nu gemakkelijker gemaakt met de Tommee Tippee Twist & Click Milieuvriendelijke Luieremmer. Deze wonderemmer is uw betrouwbare partner in het beheersen van onaangename geurtjes en bacteriën afkomstig van gebruikte luiers, terwijl u een ecologisch verantwoorde keuze maakt. Gepresenteerd door hetkanduurzaam.nl, uw go-to platform voor duurzame alternatieven, brengt deze luieremmer een revolutie teweeg in hoe u met luiers omgaat, op een groene manier!

Categorieën: ,

Omschrijving

Een van de prominente kenmerken van de Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer is de gegarandeerde bescherming tegen geurtjes. Elk gebruikt luier wordt individueel verpakt, zodat geen enkele nare geur kan ontsnappen. Dit systeem is 100 keer effectiever dan het gebruik van traditionele luierzakjes. Naast het onder controle houden van geurtjes, biedt deze emmer ook een ongeëvenaarde bescherming tegen bacteriën. De meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ doodt 99% van alle gevaarlijke bacteriën zoals E. coli en Staphylococcus aureus bij contact. Dit is een uitstekende manier om een hygiënische omgeving te behouden, vooral rond uw geliefde kleintjes.

Wat maakt de Tommee Tippee Twist & Click Luieremmer nu nog milieuvriendelijker? Nou, de emmer en het navulchassis zijn vervaardigd uit 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic. De toevoeging van antibacteriële GREENFILM™, gemaakt van duurzaam geproduceerd suikerriet, is een nieuwe groene stap vooruit. Met elke draai en klik draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot, waardoor de ecologische voetafdruk van uw huishouden vermindert.

De navulcassettes zijn verkrijgbaar in pakketten van 3, 6, 12 en 18 stuks, zodat u een voorraad kunt inslaan afhankelijk van uw behoeften. Voor een optimale prestatie en bescherming tegen geurtjes en bacteriën, is het gebruik van de originele Twist & Click-navulcassettes aanbevolen. Het is ook goed om te weten dat de navullingen geschikt zijn voor alle Tommee Tippee luierverwijderingssystemen die de luiers draaien: Twist & Click en Sangenic TEC.

Duurzame Voordelen:

  • Gemaakt van 98% gerecycled en volledig recyclebaar plastic, verminderen van de ecologische voetafdruk.
  • Antibacteriële GREENFILM™ gemaakt van duurzaam geproduceerd suikerriet, natuurlijk en biologisch afbreekbaar.
  • 53% minder CO2-uitstoot in vergelijking met het originele Twist & Click-systeem, een grote stap richting eco-vriendelijk ouderschap.
  • Effectieve geur- en bacteriëncontrole, bevordering van een hygiënische leefomgeving.

What do you think?