Duurzaam bureaustoel – perfect voor gebruik op kantoor of thuis

Deze bureaustoel is gemaakt van fluweel en heeft een pneumatische hefgreep die het instellen van de hoogte mogelijk maakt. Hij heeft een modern design met een gebogen zitting om rugpijn te voorkomen en is uitgerust met een comfortverhogend kussen. De bureaustoel is bekleed met schuim met hoge dichtheid en heeft een slijtvast, zacht en huidvriendelijk fluweel dat gemakkelijk te onderhouden is. De gasveer van deze veiligheidsbureaustoel is TÜV-gecertificeerd en voldoet aan de SGS-normen. Hij is getest volgens de BIFMA X5.1-norm en aanbevolen voor gebruik op kantoren voor klanten onder de 150 kg. Deze multifunctionele bureaustoel is ook geschikt als werkkruk voor thuis, eetkamerstoel, kaptafel voor de kleedkamer of receptiestoel voor een kapsalon. Verwijder de gasdop voordat je de stoel installeert.

Categorie:

Omschrijving

Deze bureaustoel is voorzien van een pneumatische hefgreep die het instellen van de hoogte mogelijk maakt (minimaal 45 cm, maximaal 55 cm) zodat je de beste zitpositie kunt vinden. Hij heeft een modern design met een gebogen zitting die helpt om je wervelkolom beter te beschermen en rugpijn en spiervermoeidheid te voorkomen. De bureaustoel is ook uitgerust met een comfortverhogend kussen. Hij is bekleed met schuim met hoge dichtheid, wat een pluizige en comfortabele zitervaring biedt met een volledige vorm, goede elasticiteit en geen vervorming. Wij bieden ook hoogwaardig fluweel dat slijtvast, zacht en huidvriendelijk is, en gemakkelijk te onderhouden is, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring.

Deze veiligheidsbureaustoel heeft een TÜV-gecertificeerde gasveer die voldoet aan de SGS-normen. Hij is getest volgens de BIFMA X5.1-norm en wordt aanbevolen voor gebruik op kantoren voor klanten onder de 150 kg. Als je elke maand honderden uren op je bureau doorbrengt, is een hoogwaardige bureaustoel met armleuningen essentieel voor je welzijn en productiviteit.

Deze multifunctionele en praktische bureaustoel is ideaal als werkkruk voor thuis, eetkamerstoel, kaptafel voor de kleedkamer of receptiestoel voor een kapsalon. Let op: verwijder de gasdop voordat je de stoel installeert.

What do you think?