Duurzame Tuinhandschoenen: OX-ON Recycle Basic 16002 voor Comfortabel Tuinieren

Ontdek de OX-ON Recycle Basic 16002, een ecologische en comfortabele oplossing voor al uw tuinwerkzaamheden. Als u op zoek bent naar duurzame tuinhandschoenen die zowel milieuvriendelijk als comfortabel zijn, dan zijn deze handschoenen de perfecte keuze. Gemaakt van 50% gerecycled polyester, draagt u bij aan een duurzame toekomst terwijl u met plezier uw tuin verzorgt.

Omschrijving

Deze Oeko-Tex gecertificeerde tuinhandschoenen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook vrij van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen. De gebreide stof zorgt voor een soepele pasvorm en de latexschuimcoating op de vingers en handpalm zorgt voor optimale flexibiliteit en comfort, zelfs bij langdurig dragen.

De OX-ON Recycle Basic 16002 is een lichtgewicht handschoen met een stabiele en comfortabele pasvorm die altijd zorgt voor een goede tastgevoeligheid. Ze zijn ideaal voor het hanteren van licht materiaal, tuinieren, kleine montagewerkzaamheden en nog veel meer.

Dankzij het duurzame ontwerp en de ecologische voordelen zijn deze handschoenen een must-have voor elke milieubewuste tuinier. Bestel nu uw OX-ON Recycle Basic 16002 tuinhandschoenen op hetkanduurzaam.nl en ervaar het verschil zelf!

Duurzame voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 50% gerecycled polyester
  • Oeko-Tex gecertificeerd: vrij van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen
  • Lichtgewicht en comfortabel, ideaal voor langdurig gebruik
  • Geschikt voor diverse tuinwerkzaamheden en kleine montagewerkzaamheden

What do you think?