Herbruikbare Hondenpoepzakjes – XXL Verpakking

Maak kennis met onze herbruikbare hondenpoepzakjes in een XXL voordeelverpakking van 1400 ecologisch verantwoorde poepzakjes! Met een gemiddeld verbruik van twee zakjes per dag, hoef jij je voor bijna twee jaar geen zorgen meer te maken over het aanschaffen van nieuwe zakjes. Onze XXL verpakking biedt genoeg voorraad, zodat jij je kan focussen op het belangrijkste: het uitlaten van jouw trouwe viervoeter.

Omschrijving

Onze zwarte poepzakjes zijn niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens duurzaam. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal, waardoor scheuren en lekkages worden voorkomen. Daarnaast zijn ze volledig ecologisch verantwoord en blijven de geuren in het zakje achter, zodat je zonder zorgen de wandeling kan vervolgen.

De poepzakjes zijn verpakt in 70 rollen van 20 zakjes (1400 zakjes in totaal) en hebben een afmeting van 21,5 / 30cm (rol: 5.8 / 2.7cm). De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van versneld afbreekbaar plastic, waardoor onze herbruikbare hondenpoepzakjes een milieuvriendelijk alternatief bieden voor de traditionele plastic zakjes.

Kortom, met onze XXL verpakking van 1400 ecologisch verantwoorde poepzakjes heb jij altijd genoeg voorraad en draag jij bij aan een betere wereld. Bestel ze vandaag nog op hetkanduurzaam.nl en maak jouw hondenwandelingen nog duurzamer!

Voordelen op een rij:

  • XXL voordeelverpakking van 1400 zakjes
  • Duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic zakjes
  • Gemaakt van sterk materiaal en voorkomt scheuren en lekkages
  • Geuren blijven in het zakje achter
  • Verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van versneld afbreekbaar plastic.

What do you think?