Biologisch Afbreekbaar Glitter Set – Duurzaam Sparkelen in Stijl

Wil je stralen met glitter, maar ook rekening houden met de planeet? Onze Biodegradable Glitter Set is de perfecte oplossing. Deze set bevat biologisch afbreekbare chunky glitters in de prachtige kleur Aqua (Groen / Blauw) en een potje Glitter Huidlijm / Glitter Balm voor eenvoudige toepassing. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een sprankeling toe aan je look zonder schuldgevoel.

Omschrijving

Duurzaam Sprankelen

  • Biodegradable Glitters: Onze glitters zijn gemaakt van zetmeel en plantaardige grondstoffen, zoals mais en cassave. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en veroorzaken geen schade aan het milieu. Na gebruik worden ze afgebroken door micro-organismen in de natuur. Super eco-vriendelijk!
  • Biologische Vegan Glitter: We gebruiken alleen biologische, veganistische glittermaterialen, wat betekent dat er geen dierlijke bijproducten worden gebruikt. Zo kun je stralen in stijl zonder dierenleed.
  • 0% Plastic – 100% Plantaardig: Onze glitters zijn 100% plantaardig en bevatten geen plastic. Je kunt genieten van een sprankelende look zonder bij te dragen aan de plasticvervuiling.

Eenvoudig en Veelzijdig

Onze Biodegradable Glitters zijn eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde Glitter Huidlijm. Creëer een prachtige highlight op je jukbeenderen, lichaam, of zelfs in je haar. Wil je de ultieme festival- of feestlook? Combineer verschillende kleuren glitters voor een unieke uitstraling. Het verwijderen van de glitters is net zo eenvoudig: gebruik een product op oliebasis, zoals babyolie.

Voor elk feestje hebben wij de juiste kleur glitters! Neem een kijkje in onze shop en Shine Baby!

Voeg wat sprankeling toe aan je leven zonder schuldgevoel met onze Biodegradable Glitter Set. Kies voor duurzaamheid en glans in stijl! Bestel nu en ontdek een nieuwe wereld van glitterplezier.

What do you think?