ELFIKI Tech Truck – Shovel Graafmachine: Duurzaam Speelgoed voor Verbeelding en Milieubewust Plezier | hetkanduurzaam.nl

Maak kennis met de Elton Duurzame Drinkfles, de perfecte metgezel voor hydratatie onderweg. Met zijn unieke 3-in-1 dekselsysteem en milieuvriendelijk ontwerp biedt deze drinkfles een optimale drinkervaring en draagt hij bij aan een duurzame levensstijl. Bij HetKanDuurzaam.nl streven we ernaar om hoogwaardige en ecologische alternatieven te bieden, en de Elton drinkfles is daar een uitstekend voorbeeld van.

Omschrijving

Maak kennis met het nieuwe innovatieve en vooral duurzame speelgoedmerk ELFIKI. De ELFIKI Tech Truck – Shovel Graafmachine is met veel zorg en aandacht voor het milieu ontworpen. Kinderen zijn dol op graven en spelen, en met deze shovel hebben ze talloze mogelijkheden om zowel binnen als buiten met zand te spelen, waardoor het altijd interessant blijft, waar ze ook zijn.

De ELFIKI Tech Truck stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Ze kunnen hun fijne motoriek, oog-handcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen met dit speelgoedvoertuig. Naast het feit dat spelen met de shovel leerzaam is, biedt het ook klassiek vermaak. Generaties zijn opgegroeid met het spelen met werkvoertuigen zoals deze duurzame shovel van ELFIKI.

Wat dit speelgoed nog specialer maakt, is dat het geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar. In tegenstelling tot regulier plastic speelgoed, dat vaak veel chemicaliën bevat, is onze Bioplastic Shovel gemaakt van 94% suikerriet en 6% houtpulp. Dit zorgt ervoor dat het veilig is voor jonge kinderen die speelgoed graag in hun mond stoppen.

Het materiaal en de productie van dit ECO-speelgoed zijn duurzaam. Ons bioplastic speelgoed is voor 94% vervaardigd uit suikerriet, een hernieuwbare grondstof. Tijdens de productie absorbeert bioplastic koolstofdioxide uit de atmosfeer, waardoor de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd. ELFIKI bioplastic speelgoed is qua eigenschappen en kwaliteit net zo goed als traditioneel plastic speelgoed. Het ruwe bouwmateriaal, biobased polyethyleen, waarvan het ELFIKI speelgoed is gemaakt, is voorzien van het ‘I’m green™’-label, het hernieuwbare alternatief voor fossiel polyethyleen.

ELFIKI speelgoed is niet alleen duurzaam, maar ook smaakvol en leerzaam. We gebruiken alleen de meest kindvriendelijke kleuren en vormen, waardoor je woonkamer eerder wordt opgefleurd dan rommelig oogt. Met ons speelgoed kunnen kinderen spelen, bewegen, zich ontwikkelen en vooral genieten!

What do you think?