Geomag Super Color Recycled materiaal

Dit educatieve speelgoed stimuleert het spelenderwijs aanleren van nieuwe vaardigheden, ongeacht de leeftijd. Het draagt het STEM-keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van vaardigheden zoals manuele vaardigheid, sociale interactie, creativiteit en concentratie. Bovendien kiest Geomag voor duurzame materialen en zijn de bouwstenen gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Geomag is een ideaal cadeau voor ouders en verzorgers die kwaliteitsproducten zoeken voor hun kinderen. Het speelgoed bevat 28 staven, 20 bolletjes, 16 driehoekige panelen, 12 vierkante panelen en 2 vijfhoekige panelen. Kies voor Geomag en geef kinderen het beste!

Omschrijving

Geomag is een uniek constructiespeelgoed dat bestaat uit staafjes en bolletjes die, dankzij de magnetische elementen, in iets magisch veranderen. Met behulp van het eenvoudige constructiesysteem en je verbeeldingskracht kun je eindeloze figuren en 3D-constructies bouwen. De krachtige magneten, hoogwaardige materialen en geweldige kleuren maken het bouwen gemakkelijk en leuk.

What do you think?