Dopper Insulated Blazing Black – Duurzame Drinkfles 580ml

Drink duurzaam met de Dopper Insulated Blazing Black drinkfles van HetkanDuurzaam.nl. Houdt je water 9 uur warm of 24 uur koud. Draagt bij aan een schone oceaan en plasticvrije oceanen.

De Dopper Insulated Blazing Black 580 ml is een duurzame en ecologische drinkfles die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Deze thermosfles houdt je drankjes op de juiste temperatuur, warm of koud, zonder het gebruik van wegwerpflesjes. Met deze fles draag je direct bij aan het verminderen van de plastic soep in de oceaan en het beschermen van onze planeet.

Omschrijving

De Dopper Insulated Blazing Black heeft een inhoud van 580 ml en is vaatwasmachinebestendig. Je kunt ervoor kiezen om te drinken uit de geĆÆntegreerde beker of gewoon zoals je uit een fles drinkt. Daarnaast is deze fles BPA/weekmaker en gifvrij, en kun je deze gemakkelijk omzetten in een wijdhals fles om er ijsblokjes in te doen.

Bovendien draagt elke verkochte fles bij aan bewustwordingscampagnes, educatie over plasticvrije oceanen en het opzetten van schoon drinkwater-projecten in Nepal. Door het gebruik van deze fles, help je dus niet alleen het milieu, maar ook de mensheid.

Duurzame voordelen:

  • Verkleint de plastic soep in de oceaan
  • Draagt bij aan bewustwording en educatie over plasticvrije oceanen
  • Opbrengsten dragen bij aan schoon drinkwater-projecten in Nepal
  • BPA/weekmaker en gifvrij
  • 100% vaatwasmachinebestendig
  • Minder gebruik van wegwerpflesjes

What do you think?