Hot

Princess Traveller Harlem – reistas met wieltjes

Op zoek naar een duurzamere manier van reizen? Ontdek de Princess Traveller Harlem reistas (large) in donker groen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Klik hier voor meer details: Duurzamere koffer – Princess Traveller Harlem.

Voordelen:

  • Gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.
  • In- en uitklapbaar trolley-handvat en handige wieltjes voor eenvoudig vervoer.
  • Ruime inhoud van 65 liter met 4 compartimenten voor georganiseerd inpakken.
  • Lichtgewicht design (slechts 2,5 kg) voor comfortabel reizen.
  • Beschikbaar in twee formaten (small en large) en twee kleuren (zwart en groen).

Omschrijving

Op zoek naar een duurzame reisoplossing? Maak kennis met de Princess Traveller Harlem reistas (large) in donker groen, een milieuvriendelijke keuze voor bewuste reizigers. Met een inhoud van 65 liter en handige compartimenten biedt deze reistas niet alleen voldoende ruimte, maar ook optimale organisatie voor al je reisartikelen.

Wat deze reistas onderscheidt, is het gebruik van gerecyclede PET-flessen in het productieproces. Princess Traveller vermaalt PET-flessen tot korrels en vervaardigt hiermee onder andere deze duurzame reistas. Door recyclen te omarmen, draagt dit product bij aan een groenere en duurzamere wereld.

Praktisch in gebruik, het in- en uitklapbare trolley-handvat en de soepele wieltjes maken het vervoer moeiteloos. Wil je liever de reistas vasthouden? Geen probleem. Klap het trolley-systeem in en gebruik een van de handige hengsels aan de zijkant of bovenkant.

Met slechts 2,5 kg is deze reistas een lichtgewicht, waardoor zwaar sjouwen tot het verleden behoort. Voor wie iets minder ruimte nodig heeft, is er ook een small variant met 36 liter inhoud beschikbaar. Beide formaten bieden dezelfde stevigheid en kwaliteit.

De Princess Traveller Harlem reistas is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een stijlvolle met zijn zwarte of groene kleuropties. Betaalbare en innovatieve reisartikelen met een luxe uitstraling staan centraal bij Princess Traveller, een familiebedrijf dat in 2011 is opgericht. Met een groeiende bekendheid in meer dan dertig landen streeft het merk ernaar het meest groene en duurzame koffermerk ter wereld te worden. Reis met een grote glimlach de wereld over met Princess Traveller.

Wil je deze duurzamere koffer zelf ervaren? Klik hier voor meer details: Duurzamere koffer – Princess Traveller Harlem. Reis bewust, reis duurzaam.

What do you think?