Bambooya Herbruikbare Wattenschijfjes

Ben je ook klaar met het overmatige gebruik van wegwerp wattenschijfjes? Bambooya herbruikbare wattenschijfjes bieden een duurzaam en ecologisch verantwoord alternatief. Met deze zachte, herbruikbare schijfjes draag je bij aan een schonere planeet en geef je jouw huid de verzorging die ze verdient.

Weg met wegwerp! Kies voor Bambooya.

Onze Bambooya wattenschijfjes worden gemaakt van 100% organische bamboe- en katoenvezels en zijn volledig plasticvrij. Bovendien zijn ze geschikt voor veganisten en zijn ze nooit op dieren getest. Dit duurzame alternatief is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de aarde.

Categorie:

Omschrijving

De Voordelen van Bambooya Wattenschijfjes:

Duurzaam en biologisch afbreekbaar: Gemaakt van organische bamboe en katoen, onze schijfjes dragen bij aan een schonere planeet.

Plasticvrij: Onze producten zijn verpakt zonder plastic, wat betekent dat je niet bijdraagt aan de plasticvervuiling.

Vegan & Dierproefvrij: Bambooya zet zich in voor dierenwelzijn en biedt schijfjes die 100% veganistisch en nooit op dieren getest zijn.

Zero waste: De herbruikbare eigenschap van onze schijfjes minimaliseert afval, wat goed is voor het milieu.

Geschikt voor ieder huidtype: Van oogleden tot lippen, onze schijfjes zijn zacht en geschikt voor alle huidtypen.

Minder lotion absorptie: Dankzij de geteste 2-laagse structuur nemen onze schijfjes minder lotion op, wat je geld bespaart.

Inclusief gratis waszakje: Elk pakket bevat een 100% katoenen Bambooya waszakje om de schijfjes in de wasmachine te wassen zonder schade.

Zijn de wattenschijfjes herbruikbaar?

Ja, ze zijn herbruikbaar! Onze schijfjes zijn gemaakt van een combinatie van katoen en bamboe, wat zorgt voor een fluweelzachte ervaring, zelfs op gevoelige plekken zoals je oogleden en lippen. Je kunt ze eenvoudig wassen in de wasmachine op 40-60 graden met het meegeleverde extra grote katoenen waszakje. Dit maakt de Bambooya schijfjes niet alleen duurzaam maar ook voordeliger.

Hoe milieuvriendelijk zijn de Bambooya schijfjes?

Onze 100% biologisch afbreekbare schijfjes zijn gemaakt van organische bamboe en katoen. Bamboe is de snelst groeiende grassoort ter wereld en is van nature sterk, antibacterieel en hypoallergeen. Bovendien verpakken we al onze producten zonder plastic, wat bijdraagt aan een schonere planeet.

Gebruikstips:

  • Maak de schijfjes vochtig voordat je make-up remover of lotion aanbrengt om minder product te verspillen.
  • Bij gebruik van waterproof make-up, spoel de schijfjes eerst om voordat je ze in de wasmachine stopt voor behoud van kleur.
  • Was de schijfjes in het bijgeleverde waszakje op 40-60 graden in de wasmachine en laat ze goed drogen.

In de set ontvang je:

✓ 16 x Bambooya wattenschijfjes (12x zacht, 4x scrub) ✓ 1 x 100% katoenen waszakje ✓ Tips & Tricks ✓ Een goed gevoel, want jij draagt bij aan een betere wereld!

What do you think?