Duurzame wasbare wattenschijfjes & hoofdband van Reused Remade

Maak kennis met de wasbare wattenschijfjes en hoofdband van Reused Remade – een duurzaam alternatief voor jouw dagelijkse beauty routine. Het merk Reused Remade is ontstaan uit de behoefte om een oplossing te bieden voor de vervuilende textielindustrie. Ze geven afgedankte hotellinnen een tweede leven door het om te toveren tot stijlvolle en functionele producten, zoals deze wasbare wattenschijfjes en hoofdband.

Categorie:

Omschrijving

De wasbare wattenschijfjes zijn gemaakt van 100% hergebruikte hotelbadstof en katoen van productierestanten. Met deze wattenschijfjes maak je een milieuvriendelijke keuze en verminder je de hoeveelheid afval die je produceert. Ze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw huid. De wattenschijfjes reinigen de huid van make-up en exfoliëren zachtjes, en dat alles zonder agressieve chemicaliën. De set bevat 7 herbruikbare wattenschijfjes in een stijlvolle waszak met trekkoord. Na gebruik kunnen ze eenvoudig in de wasmachine op 40°C en ze zijn niet geschikt voor de droger. De wattenschijfjes hebben een diameter van 8 cm en de tas is 13 cm x 17 cm.

Naast de wattenschijfjes biedt Reused Remade ook een hoofdband aan. Deze roze hoofdband voelt zijdezacht aan en is geborduurd met het logo. Het materiaal is 100% hergebruikte hotelbadstof, katoenen rand en klittenband. De hoofdband beschermt je haar tegen huidverzorgingsproducten en make-up, en houdt het haar uit je gezicht tijdens het reinigen of aanbrengen van make-up. De hoofdband heeft gestikte randen en een klittenbandsluiting, zodat het bij iedereen past. De afmeting is 8 cm breed en 65 cm lang.

Het gebruik van de wasbare wattenschijfjes en hoofdband van Reused Remade is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens stijlvol en functioneel. Door deze kleine verandering in jouw beauty routine, maak je een positieve impact op het milieu en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Duurzame voordelen:

  • Gemaakt van 100% hergebruikte hotelbadstof en katoen
  • Vermindert de hoeveelheid afval die je produceert
  • Geen agressieve chemicaliën nodig voor gebruik
  • OEKO-TEX gecertificeerd
  • Wasbare wattenschijfjes gaan lang mee en zijn herbruikbaar
  • Geen recyclingproces nodig voor het materiaal

What do you think?