Natuurlijke Wegwerpscheermesjes – Plasticvrij en CO2-neutraal

Wil je op een duurzame manier scheren? Dan zijn deze natuurlijke wegwerpscheermesjes van Bamboovement echt iets voor jou. Het is tijd om afscheid te nemen van de 5 miljard plastic wegwerpscheermesjes die elk jaar worden weggegooid. Met onze 99% plasticvrije en CO2-neutrale scheermesjes maken wij het verschil.

Categorie:

Omschrijving

Onze scheermesjes zijn gemaakt van een unieke biocomposietformule, afkomstig van de Zweedse houtindustrie. Het materiaal is samengesteld uit ge├╝pcyclede restproducten en is dus zeer milieuvriendelijk. Door te kiezen voor deze wegwerpscheermesjes draag jij dus direct bij aan een beter milieu. Bovendien planten wij voor elke bestelling een boom, waardoor je indirect ook nog eens bijdraagt aan het herstel van onze natuur.

Maar onze scheermesjes zijn niet alleen goed voor het milieu. Ze zijn ook van hoge kwaliteit. Het scheermes heeft drie hoogwaardige Zweedse stalen mesjes, waardoor je een glad en zacht resultaat krijgt. Dankzij de fijne grip en het unisex ontwerp, zijn onze scheermesjes geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het product is bovendien bekroond met de Best New Product Awards 2023 – VIVANESS en genomineerd voor de Kamer van Koophandel Innovatie Top 100. Onze klanten zijn ook erg tevreden. Zo zeggen ze dat de scheermesjes goed scheren en dat ze geen wondjes veroorzaken. Het beste van alles is dat je onze wegwerpscheermesjes na gebruik gewoon in de groene bak kunt gooien, waardoor er geen afval wordt gegenereerd.

Kortom, met onze natuurlijke wegwerpscheermesjes maak je een duurzame keuze voor jezelf en voor onze planeet. Sluit je aan bij onze plasticvrije badkamerbeweging en ervaar de kwaliteit en het gemak van onze wegwerpscheermesjes.

Duurzame voordelen:

  • 99% plasticvrij
  • CO2-neutraal
  • Gemaakt van geupcyclede restproducten
  • Voor elke bestelling wordt er een boom geplant

Belangrijkste keywords: Natuurlijke wegwerpscheermesjes, bamboovement, duurzaam, plasticvrij

What do you think?