Balkonzonnepaneel: Duurzame, Krachtige Zonne-energie Voor Je Balkon

Verken de mogelijkheden van duurzame energie met ons hoogwaardige balkonzonnepaneel. Dit product, een deel van ons uitgebreide assortiment aan duurzame energie-oplossingen, is een game-changer voor iedereen met een balkon.

Onze balkonzonnepaneel set omvat één volledig zwart 370wp Mono MBB Halfcel zonnepaneel van JA Solar. Met zijn efficiënte 60 cellen, is dit krachtige paneel ideaal voor verticale montage en kan het hoge vermogens genereren. Dit duurzame zonnepaneel is ook minder gevoelig voor schaduw en oververhitting, waardoor het een langere levensduur heeft.

Omschrijving

De set wordt compleet geleverd met een Enphase micro-omvormer die een hoge systeemefficiëntie bereikt. Deze duurzame energie-oplossing is ook compatibel met de Smart Grid, voldoet aan uitgebreide netondersteuning, en vereisten voor spanning en frequentie.

Wij begrijpen dat installatie een zorg kan zijn, maar maak je geen zorgen. Onze set bevat ook twee lichtgewicht aluminium beugels die zijn ontworpen om verschillende weertypes te weerstaan. Deze beugels zijn ontworpen om te passen op verschillende balkon reling typen en de set is geschikt voor balkons tot de 5e verdieping.

Laat het balkonzonnepaneel je balkon omtoveren tot een bron van duurzame energie.

Duurzame voordelen:

• Hoog rendement balkonzonnepaneel voor optimaal energieverbruik • Minder gevoelig voor schaduw en oververhitting, wat resulteert in een langere levensduur • Hoogwaardige, lichtgewicht aluminium beugels bestand tegen verschillende weertypes • Eenvoudige installatie met bijgeleverde kabels en beugels

What do you think?