Duurzame Radiatorbooster – Bespaar Energie en Verlaag uw Gasverbruik | HetKanDuurzaam.nl

Op zoek naar een oplossing voor de hoge energie- en gasprijzen? De Radiatorbooster is dé oplossing waarmee u geen last meer hebt van verloren warmte in de radiator, en zo geen geld meer verspilt! Met deze duurzame radiatorbooster transformeert u uw radiator en bespaart u energie en kosten.

Omschrijving

De Radiatorbooster zorgt ervoor dat uw ruimte in de helft van de tijd verwarmd wordt. Hierdoor kunt u de thermostaat 1 tot 2 graden lager zetten zonder in te leveren op comfort. Dankzij de bijgeleverde magneten is de radiatorbooster gemakkelijk aan te brengen op radiatoren en convectors tot 70 cm en geschikt voor ruimtes tot 12 m2.

Wat zijn de voordelen van een radiatorbooster? Ten eerste verwarmt het uw woning in de helft van de tijd, waardoor u sneller kunt genieten van een warme en comfortabele omgeving. Daarnaast kunt u uw thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen zonder in te leveren op comfort, waardoor u energie en kosten bespaart. Bovendien is de radiatorbooster geruisloos en schakelt hij automatisch aan en uit met behulp van de bijgeleverde slimme thermostaat.

Met de Radiatorbooster kunt u aanzienlijk besparen op uw gasverbruik. Een radiator met een radiatorbooster geeft bij een lagere watertemperatuur evenveel warmte af als een radiator zonder booster met een hogere watertemperatuur. U kunt de temperatuur van uw ketel met 10 tot 15 graden verlagen zonder in te leveren op comfort, wat resulteert in een besparing van 15 tot 25% op uw stookkosten. De radiatorbooster blaast de verloren warmte die in de radiator blijft hangen de ruimte in, waardoor zowel de radiator als de lucht in uw ruimte verwarmd wordt.

De Radiatorbooster is geschikt voor verschillende soorten radiatoren. Voor standaard radiatoren plaatst u de radiatorbooster en de thermostaat eenvoudig onder uw radiator, en de magneten doen de rest van het werk. Voor smallere radiatoren schuift u de magneetpootjes uit de behuizing en plaatst u ze met de magneten naar boven aan weerzijden van de radiator. En bij enkelplaat radiatoren plaatst u de magneetpootjes aan één kant van de radiatorplaat en bevestigt u de radiatorbooster aan de achterkant van de radiatorplaat. Voor convectors kunt u de radiatorbooster direct op de convector plaatsen.

Investeer niet langer in enorme kosten om maandelijks uw stook- en energierekeningen te verlagen. Kies voor de duurzame en efficiënte Radiatorbooster van HetKanDuurzaam.nl en bespaar energie en geld, terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst. Bestel nu en geniet van een comfortabele en duurzame warmte!

Duurzame voordelen in een oogopslag:

  • Verwarm uw woning in de helft van de tijd
  • Thermostaat kan 1 tot 2 graden lager zonder in te leveren op comfort
  • Geruisloos en automatisch aan/uit
  • Bespaar 15 tot 25% op uw stookkosten

What do you think?