Popular

GreenPan Cambridge Inductie Koekenpan

De GreenPan Cambridge Inductie Koekenpan is een 24 cm grote koekenpan die geschikt is voor inductiekoken en is gemaakt van geharde keramiek en bronskleurige afwerking. De pan is vrij van PFAS, een groep van chemische verbindingen die vaak worden gebruikt in niet-stick-coating van pannen. De Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag is versterkt met diamant en bestand tegen metalen spatels. De pan is eenvoudig in gebruik, snel opwarmt en levert uitstekende bakresultaten voor een gezonde en duurzame keuze.

Voordelen

  • Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
  • Energiebesparende bodem
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Ergonomische stay-cool handgrepen
  • Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen

Omschrijving

GreenPan is een merk dat zich richt op gezonde en duurzame kookproducten. Hun keramische Thermolon™ antikleeflaag is gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals zand, en het gebruikt geen PFAS, een groep van chemische verbindingen die vaak worden gebruikt in niet-stick-coating van pannen. Deze chemische verbindingen zijn schadelijk voor het milieu en de gezondheid.

De antikleeflaag van GreenPan is veilig voor gezondheid, omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen, zelfs als je kookt op hoge temperaturen. De antikleeflaag is bestand tegen temperaturen tot 450°C en zal nooit afbladderen. Dit helpt om gezonde en veilige maaltijden te bereiden.

GreenPan streeft naar duurzaamheid, hun producten worden geproduceerd met respect voor het milieu, gebruik van natuurlijke grondstoffen, geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in de voedselketen. Bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag wordt 60% minder CO2 uitgestoten dan bij traditionele antikleeflagen. Kiezen voor GreenPan is een bewuste keuze voor gezonde en duurzame kookproducten.

What do you think?