Hot

Walra Remade Cotton Handdoeken – Duurzaam en Stijlvol

Ben je op zoek naar hoogwaardige handdoeken die niet alleen zacht zijn voor je huid, maar ook vriendelijk voor het milieu? Dan is de Walra Remade Cotton badgoedset in het formaat van 50×100 cm met 5 stuks de perfecte keuze voor jou. Deze handdoeken zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook ecologisch verantwoord.

Omschrijving

Duurzaamheid in Luxe

Onze Walra Remade Cotton Handdoeken is gemaakt van een mix van 70% gerecycled katoen en 30% virgin katoen. Hierdoor behouden de handdoeken hun zachte textuur en uitstekende vochtopname, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit noemen we bij Walra “sustainable softness”. Geniet niet alleen nu van het comfort, maar draag ook bij aan een betere toekomst voor de volgende generatie.

70% Gerecycled Katoen

Onze Remade badgoedlijn bestaat uit 100% katoen met een gewicht van 550 g/m², waarvan maar liefst 70% gerecycled is. Dit resulteert in buitengewoon zachte, goed absorberende handdoeken die bovendien snel drogen na gebruik.

Milieubesparend

Door hergebruik van materialen tijdens de productie van de Remade Cotton lijn, worden aanzienlijke hoeveelheden water, CO₂-uitstoot en energie bespaard in vergelijking met de productie van nieuwe goederen. Scan eenvoudig de QR-code op het product voor gedetailleerde informatie over de milieuvoordelen.

Stijlvolle Afwerking

Onze badgoedset is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Elke handdoek is voorzien van een handige ophanglus en afgewerkt met een sobere maar elegante boord.

Eenvoudig Onderhoud

De Walra Remade Cotton badgoedset is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt deze wassen op 40 graden Celsius en zelfs in de wasdroger gebruiken.

Alle Voordelen op een Rij:

  • Afmetingen: 50×100 cm, set van 5 stuks
  • Gewicht: 550 g/m²
  • Samengesteld uit 100% katoen, waarvan 70% gerecycled
  • Heerlijk zacht dankzij de fijne structuur
  • Optimaal vocht absorberend
  • Stijlvolle afwerking met elegante boord
  • Handige ophanglus
  • Oeko-tex en GRS gecertificeerd
  • Eenvoudig onderhoud: wassen op 40°C, drogen in de wasdroger toegestaan

Ervaar het ultieme comfort en de duurzaamheid van Walra Remade Cotton badgoedset en voeg een vleugje luxe toe aan je badkamer. Kies voor zachtheid, kies voor duurzaamheid, kies voor Walra.

What do you think?